Hlavní obsah

Vyprodaný Eden uvidí zápas Slavie s Jabloncem

PRAHA

Ve středu expertní komise ČMFS povolila odehrát zápas Slavie proti Jablonci v Edenu. Utkání bude sledovat vyprodaný stadión, tedy 21 000 diváků. Necelých devět hodin po zahájení prodeje vstupenek se kasy uzavřely - bylo vyprodáno. Už první den zmizelo za sedm hodin 13 000 lístků. „Takový zájem nebyl první den ani o zápas s Arsenalem,“ řekl na webových stránkách klubu tiskový mluvčí Slavie Ondřej Zlámal.

Článek

Expertní tým tvořili licenční manažer Stanislav Rýznar, bezpečnostní manažer Miroslav Plašil, ředitel ligy Ivo Lubas, předseda komise pro bezpečnost a výstavbu Josef Dráb, člen této komise Radek Novotný a její sekretář Radek Dráb. „Navrhli jsme především bezpečnostní opatření, jež zajistí bezproblémový průběh zápasu, která Slavia přijala. Proto jsme rozhodli, že zápas může být v Edenu sehrán,“ řekl pro ČTK Lubas.

Ve čtvrtek po jedenácté hodině dopolední, tedy dvě hodiny po otevření předprodeje v Edenu, byly všechny lístky pryč. Vstupenky jsou připraveny pouze pro lidi, kteří mají internetové rezervace, nebo pro držitele permanentních vstupenek na Strahov.

O vstupenky byl obrovský zájem

O vstupenky na závěrečné ligové kolo, v němž půjde Slavii o titul, byl obrovský zájem. Ještě před zahájením prodeje se v úterý vytvořila před pokladnami stometrová fronta zájemců. „Předpokládám, že bude vyprodáno,“ řekl Sport.cz v úterý Jan Jakubec, ředitel E Side Property Ltd., a nemýlil se.

„Takový zájem nebyl první den ani o zápas s Arsenalem,“ nechal se slyšet tiskový mluvčí Slavie Ondřej Zlámal. Otevírací doba byla stanovena v úterý od 15:00 do 20:00, ale realita byla jiná. „Předprodej byl ukončen až v deset hodin večer, kdy se dostalo na posledního čekajícího zájemce,“ doplnil.

Majitelé permanentek nemusí mít o své lístky obavy. Volné vstupenky na zápas proti Jablonci za permanentky pro sezónu 2007/2008 budou vydávány ve VIP recepci v Edenu. Vyzvednout si je mohou od 9:00 do 12:00 a od 13:00 do 18:00. V sobotu před utkáním pak od 9:00 do začátku zápasu.

Reklama

Související témata: