Hlavní obsah

Kladenské fotbalisty povede v nové sezóně Hřídel

KLADNO

Fotbalisty Kladna povede v nadcházejícím prvoligovém ročníku Martin Hřídel, jeho asistentem bude Stanislav Hejkal. Hřídel už ve středočeském klubu působil jako hráč. "Moc se těším, nad kladenskou nabídkou jsem vůbec neváhal. Vracím se domů, i když jsem odsud nikdy úplně neodešel," řekl na klubovém webu Hřídel. Dosavadní trenér Kladna Jaroslav Šilhavý má namířeno do Viktorie Plzeň.

Článek

Jako hráč odehrál Hřídel v Kladně úctyhodných 193 zápasů, ve kterých vstřelil 56 branek. Poté co odešel na zahraniční angažmá do japonského Jeff United Ičihara, se prosadil v Liberci a první ligu okusil také v závěru své kariéry v Plzni. Celkově odehrál v české nejvyšší soutěži 115 zápasů a na střelecké konto si připsal patnáct gólů.

"Samozřejmě, že většinu lidí v klubu znám. A i když jsem jako hlavní trenér, naše spolupráce se Standou Hejkalem bude naprosto rovnocenná," řekl Hřídel.

Trenérskou kariéru započal nový muž na lavičce Kladna v Liberci, kde působil jako asistent u A mužstva a hlavní kouč u rezervy. S Josefem Csaplárem později působil v pražské Slavii a řeckém Panionisu Atény. V současné době je hlavním trenérem druholigové Sparty Krč.

Reklama

Související témata: