Hlavní obsah

Fotbalistům Brna zpestří přípravu herní soustředění v Rakousku

BRNO

Čtyři přípravná utkání v Rakousku zpestří letní přípravu fotbalistů Brna, čtvrtého týmu uplynulého ročníku první ligy. Po náročném závěru sezóny mají nyní Brňané až do 19. června dovolenou. Přípravu začnou dvoudenními testy a v sobotu 21. června sehrají přátelské utkání v Žabčicích u Brna v rámci otevírání nového hřiště.

Článek

"Zůstali jsme u osvědčeného modelu s týdenním kondičním soustředění ve Velkých Losinách. Herní příprava bude mít dva vrcholy. První je naplánován na 5. července, kdy zasáhnou dva naše výběry do turnajů v Čelákovicích a v Břeclavi," uvedl v úterý trenér Petr Uličný.

"Kostra týmu pro nadcházející sezónu se vykrystalizuje po herním soustředění uprostřed července v rakouském Bad Vösslau, kde si ve čtyřech zápasech ověřím herní kvality všech fotbalistů," dodal brněnský kouč.

Na stadiónu v Králově Poli klub v letní přestávce buduje vyhřívání trávníku. Do zahájení ligové soutěže by měla být travnatá plocha opět v provozu. Proto Brňané odehrají všechna přípravná utkání na hřištích soupeřů.

Program letní přípravy FC Brno:
19.-20. června:hráčské testy
21. června:Žabčice - FC Brno (10:30)
23.-28. června:kondiční soustředění ve Velkých Losinách
28. června:Zábřeh - FC Brno (Velké Losiny, 17:00)
2. července:FC Nitra - FC Brno (17:00)
5. července:start na turnajích v Čelákovicích a v Břeclavi
9. července:HFK Olomouc - FC Brno
13.-19. července:herní soustředění v Bad Vösslau (Rakousko)
27. července:Fulnek - FC Brno

Reklama

Související témata: