Hlavní obsah

Potvrzeno: Trenér Lavička se Spartě upíše ve čtvrtek

PRAHA

Dohady kolem příchodu nového trenéra Vítězslava Lavičky do fotbalové Sparty ve čtvrtek v poledne definitivně skončí. Po jednáních na Letné trvajících prakticky celou středu je angažmá 45letého kouče hotovou záležitostí. „Neumím si představit, co už by se muselo stát, aby k podpisu smlouvy nedošlo. Lavičkovo angažmá je hotovou záležitostí,“ potvrdil po odpoledním rokování ředitel komunikace v letenském klubu Jakub Otava, zatímco nový kouč Sparty jednal s vedením o posledních detailech angažmá.

Článek

Vítězslav Lavička vracející se na trenérskou lavičku Sparty po šesti letech byl v úterý definitivně uvolněn výkonným výborem ČMFS z funkce trenéra reprezentační jedenadvacítky, takže jednání na Letné nabrala rychlý spád.

„Ve čtvrtek v poledne ho oficiálně představíme jako nového trenéra Sparty a dojde k podpisu smlouvy,“ prozradil ředitel komunikace Sparty Jakub Otava.

Nový kouč, s nímž přijde na Letnou i jeho někdejší liberecký asistent Michal Zach, se chce okamžitě vrhnout do práce. Zrušil plánovanou rodinnou dovolenou a 19. června zahájí s fotbalisty Sparty letní přípravu. Odpoledne bude mít Sport.cz vyjádření i samotného Lavičky.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články