Hlavní obsah

Kolář a Ryška nedostali v Teplicích nové smlouvy

TEPLICE

Brankář Patrik Kolář a obránce Vlastimil Ryška již nebudou oblékat dres Teplic. Vedení klubu jim nenabídlo prodloužení smlouvy, a tak si oba šestadvacetiletí fotbalisté mohou hledat nové angažmá. Ryška i Kolář mají již několik let dlouhodobé problémy s koleny, které si vyžádaly již několik operací.

Článek

"S mužstvem už nezahájí letní přípravu, jsou v rekonvalescenci," řekl pro klubový web sportovní manažer Teplic David Köstl.

Kolář si zranění zkříženého vazu obnovil naposledy letos v zimě na testech v Sokolově. Dosud odchytal 16 ligových zápasů, poslední z nich v srpnu 2006.

Ryška na prvoligový trávník vzpomíná dokonce od září 2005. Vysoký stoper si koleno také poranil hned několikrát. Vloni v létě se sice ještě zapojil do letní přípravy, pak ale koleno začalo znovu zlobit.

Do přípravy, kterou Teplice zahájí v úterý 17. června, se naopak zapojí šest mladých hráčů. Z Ústí nad Labem se vrací z hostování trojice Aleš Hanzlík, Tomáš Vondrášek a Aidin Mahmutovič, trenér Petr Rada zařadil do přípravy i Radima Breiteho, Martina Jindráčka a Tomáše Smolu, kteří patřili mezi klíčové hráče dorosteneckého mužstva.

Reklama

Související témata: