Hlavní obsah

Liberec zahájil přípravu i s Pudilem, o jeho odchodu nic neví

PRAHA

Tradičními fyzickými testy na pražské Fakultě tělesné výchovy a sportu UK v pondělí začali přípravu na novou sezónu fotbalisté Slovanu Liberec. Při absenci trenéra Ladislava Škorpila přivítali hráče pouze jeho asistenti. Prověřit mohli i kondici řady navrátilců, včetně záložníka Daniela Pudila, který stojí podle belgických médií před podpisem smlouvy v Genku.

Článek

"Informace o tom máme zatím pouze z médií," popřel zvěsti o přestupu v rozhovoru pro ČTK mluvčí libereckého klubu Lukáš Váňa. Pudil se podle něj bude dál normálně připravovat s týmem, s nímž v úterý také odjede na kondiční soustředění do Bedřichova. V jizerském středisku se Liberec potká i s Mladou Boleslaví, s níž také odehraje 25. června svůj první přípravný zápas.

Pudil se vrátil z hostování v pražské Slavii, stejně jako útočník Jan Blažek. Po sestupu z druhé německé ligy se vrací z Aue i stoper Adam Petrouš. Kvarteto navrátilců se slávistickou minulostí pak doplnil útočník Robin Dejmek, který zase zažil sestup z druhé české ligy v Krči.

V Liberci se ale nepotká se svým mladším bratrem Radkem, jemuž klub neprodloužil smlouvu, stejně jako slovenskému obránci Peteru Šinglárovi. Liberecký dres na podzim neoblékne ani stoper Radek Hochmeister, který bude hostovat v Plzni.

O dalších změnách v kádru zatím v Liberci jasno nemají. "Nějaká jména ve hře jsou, ale nemá cenu je prozrazovat," dodal Váňa s tím, že veškerá jednání jsou teprve v počáteční fázi.

Reklama

Související témata: