Hlavní obsah

Letenský miláček Sylvestre utajovanou posilou Mladé Boleslavi

MLADÁ BOLESLAV

Bedlivě tajenou posilou fotbalové Mladé Boleslavi pro ligový podzim je záložník pražské Sparty Ludovic Sylvestre. Středočeši drží jeho jméno ovšem v tajnosti a hodlají ho představit až ve čtvrtek na tiskové konferenci, kterou svolali. „Máme jisté dohody, které ctím, takže jeho příchod nemohu potvrdit, ale ani vyvrátit,“ řekl pro Sport.cz. sportovní ředitel fotbalové Mladé Boleslavi Zdeněk Kudela.

Foto: Viktoria Plzeň/Jaromír Pech

Ludovic Sylvestre ještě v dresu Plzně, kde hostoval.

Článek

Miláček letenského publika Ludovic Sylvestre přišel do Sparty před dvěma lety, ale ve Spartě se nedokázal výrazněji prosadit. Přitom ho Pražané získali z FC Barcelona, kde sice kopal většinou za rezervu, ale ke čtyřem utkáním nastoupil i za áčko, s nímž také získal v roce 2006 mistrovský titul.

Po marných pokusech prorazit ve Spartě do základní sestavy odešel na hostování do Plzně, nyní míří do Mladé Boleslavi.

Tu naopak opustili osmadvacetiletý slovenský reprezentant Ivan Hodúr a společně s ním i Jiří Mašek. „Oba míří do slovenského Ružomberku. S majitelem slovenského klubu Filem jsme se na financích za Hodúra už domluvili, takže smlouva je jen formalitou, Jiří Mašek se u nás po návratu z angažmá v tureckém Ankaragücü neprosadil, proto jsme mu také nebránili odejít za trenérem Bílkem na Slovensko,“ glosoval nejčerstvější dění v mladoboleslavském klubu Zdeněk Kudela.

Reklama