Hlavní obsah

Abraham trénuje stále s "béčkem" Slavie

PRAHA

Fotbalový záložník pražské Slavie Martin Abraham byl ve středu přeřazen do „B“ mužstva. Po příjezdu ze soustředění porušil na tréninku interní pravidla klubu a od té doby se připravuje s rezervou. Situace okolo Abrahama i po čtvrtku zůstává neměnná. „Platí to, co ve středu,“ řekl pro Sport.cz tiskový mluvčí klubu Ondřej Zlámal.

Článek

Ke středečnímu přípravnému utkání sešívaných na novém stadiónu v Edenu proti Nitře tak Abraham nenastoupil. K celé situaci se nechtěl příliš vyjadřovat ani kouč Slavie Karel Jarolím. „Martin Abraham je přeřazen do rezervy, prohřešil se a v kádru „A“ mužstva už není,“ řekl kouč po přípravném utkání proti Nitře.

Podle Zlámala zatím k žádnému zlepšení ze strany hříšníka nedošlo. „Stále se připravuje s rezervou, situace je stejná jako ve středu. Ani jsme zatím nezaznamenali žádného zájemce o jeho služby,“ řekl Zlámal.

Celou aféru příliš nekomentoval ani Dalibor Lacina, který hráče manažersky zastupuje. „Do České republiky se vracím až dnes večer. Nijak jsem to zatím ani neřešil, zatím je to věc hráče a Slavie. Ani přesně nevím, co se stalo,“ řekl ve čtvrtek Lacina.

Reklama

Související témata: