Hlavní obsah

Do Sparty přichází talentovaný Slovinec Pečnik

Fotbalovou Spartu do nové sezóny posílí slovinský útočník Nejc Pečnik, s dvanácti góly nejlepší střelec klubu MIK CM Celje v uplynulém ročníku nejvyšší slovinské ligy. Dvaadvacetiletý forvard přichází na Letnou na hostování do dubna příštího roku, do té doby má vedení Sparty možnost se vyjádřit, zda si talentovaného Slovince vezmou na přestup, či nikoliv.

Článek

O vysokého útočníka Celje projevilo v posledních měsících zájem také několik anglických klubů. Mezi nimi například Leicester City, Queens Park Rangers nebo Nottingham Forest. Pečnik ovšem odolal vážnému vábení hlavně ze strany QPR a na Letnou ho zlákala v největší míře možnost zasáhnout do bojů o Ligy mistrů.

„Věřím, že jsem se rozhodl správně. Na Spartě měli velký zájem, aby mě získali. Co vím, tak mě zástupci klubu už déle sledovali a vyhodnotili, že bych jim mohl být z hlediska perspektivy prospěšný,“ okomentoval svůj příchod do druhého týmu loňské sezóny pro server nogomania.com talentovaný fotbalista.

Pečnik je v rodném Slovinsku považovaný za nadějnou vycházející hvězdu. Člen slovinské jednadvacítky se má k novému týmu připojit v pondělí. Téměř 190 cm vysoký forvard má na svém kontě i zisk slovinského poháru.

Reklama

Související témata: