Hlavní obsah

O Pudila se hlásí také belgický Genk a italské Lecce

Do souboje o získání českého reprezentačního záložníka Daniela Pudila se vedle Regginy pustil také další italský klub Lecce a nadále trvá zájem belgického Genku, který přišel s nabídkou údajně jako první. Nabídky všech tří klubů už má nas stole vedení Slovanu Liberec, které o nich bude rozhodovat v nejbližších dnech.

Článek

Zájem Regginy získat levého záložníka potvrdil již v pondělí hráčův agent Ondřej Chovanec, který v úterý přidal také zájem Belgičanů. "Genk se přihlásil jako zcela první, nyní už má zájem také Lecce. Dan má ale platnou smlouvu v Liberci a jen na vedení klubu bude, zda a za jakých podmínek ho uvolní," reagoval manažer na informace o dalších přestupových možnostech svého klienta.

Pudil strávil jaro na hostování ve Slavii Praha, s níž získal mistrovský titul. Oslavy triumfu mu ale byly osudné - během nich si zranil ruku a nemohl tak odcestovat na mistrovství Evropy. Během šampionátu mu navíc Slavia oznámila, že opci na jeho přestup neuplatní, a poslala ho zpět pod Ještěd. Tam ale, jak se zdá, dvaadvacetiletý fotbalista dlouho nezůstane.

Reklama

Související témata: