Hlavní obsah

Příbramští fotbalisté zkouší na soustředění další cizince

PŘÍBRAM

Sedmadvacet hráčů se zúčastní přípravného kempu fotbalového klubu Marila Příbram v Německu. V kádru jsou už i plzeňští fotbalisté Lukáš Krbeček a Tomáš Borek, kteří přicházejí na půlroční hostování. O místo v týmu nově bojují Němec Osan a Giome, hráč původem z Toga, který však má francouzský pas. Další cizinci by se ještě mohli připojit.

Článek

Podle ředitele klubu Jaroslava Starky by hostování dvou hráčů Viktorie Plzeň mělo být uzavřeno v nejbližších dnech, o příchodu dalších fotbalistů se teprve bude rozhodovat. "Trenér Morales si oba cizince zatím pochvaluje, ale rozhodne se později. Další dva zahraniční fotbalisté se mu ještě budou během přípravy hlásit," řekl Starka.

V kádru jsou aktuálně také obránce Marek Plašil z Hradce Králové, z dorostu byli přeřazeni záložníci Jan Mojdl a Antonín Fantiš. V kádru už naopak nejsou olomoucký Filip Rýdel či brankář Martin Zahájka. "Na svých postech nebyli lepší než naši kmenoví hráči," vysvětlil Starka.

I v Německu hodlá náročný trenér pokračovat v nabírání fyzické kondice. "Dobrá fyzička bude nejdůležitějším dílem pro podzimní část sezóny. A druhým úkolem přípravy bude vyzkoušet a nacvičit několik různých herních systémů, protože se domnívám, že by se tým měl naučit hrát několika různými způsoby. Na taktiku se tedy budeme hodně koncentrovat," řekl Morales na klubovém webu.

V dalším přípravném utkání se Středočeši střetnou ve středu 9. července s rezervou Bayernu Mnichov.

Reklama

Související témata: