Hlavní obsah

Olomoučtí fotbalisté v přípravě remizovali s Prešovem

OLOMOUC

Fotbalisté Olomouce v dalším z přípravných utkání na novou sezónu Gambrinus ligy remizovali s nováčkem slovenské ligy Tatranem Prešov 2:2, přestože dvakrát prohrávali. Poprvé srovnal zkušený Hubník, deset minut před koncem se pak prosadil mladý útočník Doležal.

Foto: Sport.cz

Olomouc - Ilustrační fotografie

Článek

Prešov, který byl dříve znám svou úpornou obranou přezdívanou "prešovský beton", tentokrát ukázal své ofenzivní schopnosti a olomoucká obrana nestíhala. Prešovští se rychle dostali do vedení a svůj náskok mohli několikrát ještě zvýšit, jenže pak si na Melinhův centr naskočil Hubník a srovnal. Ještě do půle však Olomouc opět prohrávala, když brankář Drobisz nedosáhl na centr a prešovský útočník Kaplan se hlavou nemýlil.

Po změně stran však Olomouc hru více než vyrovnala a vytvářela si jednu šanci za druhou. V 51. minutě sice ještě Ordoš ve stoprocentní šanci nepochopitelně přestřelil a následně dvakrát neuspěl Hubník, ovšem deset minut před koncem své zkušenější kolegy zastoupil osmnáctiletý útočník Doležal a střelou k tyči srovnal na konečných 2:2.

Sigma Olomouc - Tatran Prešov 2:2 (1:2)
Branky Olomouce: 27. Hubník, 82. Doležal. Rozhodčí: Mikel. Diváci: 450.
Sestava Olomouce: Drobisz - Jurkič (46. Kazár), Škerle, Šuškavčevič (46. Komárek), Kaščák - Hubník, Onofrej, Rossi, Melinho (76. Pulkert), Janotka (66. Doležal) - Ordoš. Trenér: Zdeněk Psotka.

Reklama

Související témata: