Hlavní obsah

Zkušený stoper Drsek Spartu neposílí, klub s ním ukončil jednání

PRAHA/BAD KLEINKIRCHHEIM

Zkušený stoper Pavel Drsek neposílí fotbalisty pražské Sparty, přestože se zdálo, že jeho přestup na Letnou je už téměř hotovou věcí. Nakonec se ale hráč s klubem nedohodl a Sparta tak nadále hledá druhého středního obránce, který by nastupoval vedle Tomáše Řepky.

Článek

"Jednání se zkomplikovala a prostě nedošlo k dohodě," uvedl mluvčí Sparty Jakub Otava. Drsek, který posledních devět let odehrál v Německu, měl s týmem odjet už na soustředění do Korutan, ale nakonec do Rakouska neodcestoval.

"Jednání jsme ukončili my. Byli jsme v kontaktu, jednali jsme a sám hráč měl zájem do Sparty přijít. Chtěli jsme jej ale vyzkoušet na dvoudenním testu, ovšem jeho německý manažer trval na okamžitém podpisu smlouvy. Na to jsme pochopitelně, když jsme jej neviděli, nemohli přistoupit," řekl dnes ČTK generální sportovní manažer Sparty Jozef Chovanec.

Podle Chovance již má Sparta vyhlédnuté dva hráče, kteří přicházejí na stoperský post v úvahu. "Je to jeden fotbalista z domácí ligy a jeden ze zahraničí," dodal Chovanec.

Reklama

Související témata: