Hlavní obsah

Generálka na ligu vyšla lépe Kladnu, které vyhrálo v Liberci

Generálka dvou prvoligových soupeřů před startem soutěže skončila lépe pro fotbalisty Kladna, kteří zvítězili v Liberci 1:0. Gólem ze 60. minuty se o to zasloužil záložník Šisler, který prostřelil z dvaceti metrů brankáře Hauzra.

Článek

Liberec měl do poločasu více míč na kopačkách, ale neproměnili několik slibných situací. Po pauze po řadě střídání už šla jeho hra dolů. Naopak hosté se zlepšili a po hodině hry rozhodl Šisler.

V domácím dresu se představil v druhém poločase i jednadvacetiletý obránce Romain Genevois. Rodák z Haiti v posledních dvou letech nastupoval za druholigový francouzský Geugnon, Liberec ho nyní testuje.

Slovan Liberec - SK Kladno 0:1 (0:0)
Branka: 60. Šisler. Rozhodčí: Schröter. Diváci: 800.
Sestava Liberce: Zlámal - Radzinevičius (46. Genevois), Holeňák, Košťál, Janů (62. Vulin) - Dočkal (76. Vlasko), Bílek, Dort (62. Frejlach), Papoušek (46. Dittrich) - Kerič (68. Smetana), Nezmar (68. Brožík).
Sestava Kladna: Pavlík - Bartoš, Killar (61. Farbák), Gross, Hajník (46. Dubský) - Zoubele (68. Kabele), Holub (61. Mašanský), Strnad, Šisler (77. Beneš), Cigánek (61. Klinka) - Zachariáš (61. Šilhan).

Reklama

Související témata: