Hlavní obsah

Galásek se o víkendu rozhodne, jestli se vrátí do Baníku

Fotbalista Tomáš Galásek si má během víkendu udělat jasno o svém novém angažmá. Pětatřicetiletý defenzivní středopolař od minulé středy trénuje v Ostravě, které se v zákulisí připisují i velké šance na získání bývalého dlouholetého reprezentanta.

Článek

Podle některých zdrojů je ruka v rukávě, Galásek však pro oficiální web Baníku vyloučil, že už je s klubem dohodnutý. Platí tedy stav z minulého týdne, kdy vedení s hráčem jednalo a předložilo mu konkrétní nabídku.

"Ještě nic říkat nechci. O víkendu budu mít čas si to opravdu promyslet. Nebudu na to sám. Jsme doma čtyři, tak si sedneme a prodiskutujeme to. Nic bych takhle nerozhodl bez rodiny," řekl pro http://www.fcb.cz/ bývalý reprezentační kapitán, který se s národním týmem rozloučil po červnovém Euru v Rakousku a Švýcarsku.

Galáska v minulých dnech zlobily problémy s nataženým stehenním svalem, po krátké pauze se však dnes znovu připravoval s prvoligovým týmem.

Ostravský odchovanec, který před třinácti lety opustil klub navzdory platné smlouvě a odešel do nizozemského Tilburgu, v posledních dvou sezonách působil v Norimberku. Vedení bavorského klubu však po sestupu do druhé ligy využilo klauzule v kontraktu a jednostranně ho vypovědělo rok před uplynutím.

Reklama

Související témata: