Hlavní obsah

Záložník Malcharek přestoupil z Plzně do Zlína

Dvaadvacetiletý fotbalista Pavel Malcharek přestoupil z Viktorie Plzeň do Tescomy Zlín, kde podepsal smlouvu do 30. června 2011. V Plzni, kam si ho přivedl kouč Stanislav Levý, přitom vydržel Malcharek pouhý rok. Do přípravy v novém klubu by se měl zapojit již ve čtvrtek ráno. „Veškeré formality transferu by měly být vyřešeny do pátku,“ nechal se slyšet generální manažer Plzně Adolf Šádek na klubovém webu.

Článek

"Pavel Malcharek je talentovaný fotbalista, který by měl posílit ofenzivu našeho mužstva. Jeho příchod zároveň dokumentuje naši snahu o omlazení kádru, ke kterému v letním období došlo," uvedl pro oficiální stránky Zlína předseda představenstva Ladislav Valášek.

Valášek si zároveň všiml, že Malcharek je i přes svůj mladý věk již zkušeným borcem. "Má za sebou velmi bohatý fotbalový životopis a všichni věříme, že angažmá ve Zlíně bude považovat jako odrazový můstek k přestupu do některého z předních tuzemských či evropských celků," doplnil funkcionář Zlína.

Malcharek by se poprvé ve zlínském dresu mohl představit již v sobotu proti Českým Budějovicím. Dvaadvacetiletý záložník byl v roce 2004 na testech ve Spartě a o rok dříve dokonce absolvoval stáž v anglickém Liverpoolu, kde se potkal s krajiny Šmicerem, či Bergerem.

Reklama

Související témata: