Hlavní obsah

V Brně akutně potřebují útočníky, přijít by mohl Zbyněk Pospěch

PRAHA

O českého útočníka slovenské Artmedie Petržalky Zbyňka Pospěcha se podle slovenského deníku Šport zajímají v Brně. „Momentálně je stále s naším mužstvem. Trénuje stejně jako všichni ostatní a připravuje se na další zápasy,“ nechal se slyšet generální manažer Artmedie Petr Kašpar.

Článek

„O zájmu Brna o Pospěcha víme už dlouho, jejich současný kouč Petr Uličný Zbyňka trénoval už v Opavě. V České republice je přestupový termín do konce září a do té doby se může stát cokoli,“ připustil odchod hráče základní sestavy generální manažer Artmedie Petr Kašpar. Zároveň však dodal, že Pospěch nadále zůstává s týmem, trénuje jako všichni ostatní a připravuje se na nadcházející zápasy.

Zájem Brna o Pospěcha potvrdil i spolumajitel klubu Roman Pros a pro Sport.cz řekl: „Zbyněk Pospěch je jedním z hráčů, o kterých jednáme. Útočníka hledáme už dlouho a na tom se nic nezměnilo ani po zranění Tomáše Doška. Jméno nové posily by mohlo být známo už ve středu.“

Brněnský tým, který je po sedmi kolech na šesté příčce se ziskem 11 bodů za tři výhry, dvě remízy a dvě prohry, postihla v zápase s Olomoucí těžká rána, když už tak úzký kádr přišel i o zraněného Tomáše Doška. Proto by se příchod Pospěcha trenéru Uličnému určitě hodil.

Pětadvacetiletý Pospěch za svou fotbalovou kariéru prošel mnoha kluby. S fotbalem začínal v Opavě, hrával ve Slovácku, v Liberci i v pražské Spartě. Jednu sezónu odkopal i v norském Odd Grenlandu, kde dal v 17 zápasech pět branek. Loňské jaro strávil na Slovensku, kde se v devíti utkáních trefil pětkrát.

Reklama

Související témata: