Hlavní obsah

Kincl raději nemluvil, Pleško se smál

Karel FeltPrávo

Zatímco příbramští fotbalisté po závěrečném hvizdu nedělního zápasu s Bohemians šli poděkovat svým fanouškům, fotbalisté Bohemians ze Střížkova odcházeli hodně nazlobení. Zejména autor jejich vedoucího gólu Marek Kincl něco hodně vzrušeně vykládal čtvrtému rozhodčímu Hájkovi a rukama naznačoval, že byl v závěru nedovoleně postrčen.

Článek

„Já teď raději mluvit nebudu. Ještě bych něco řekl, vy byste to napsali a měl bych problém,“ odmítl Marek Kincl zhodnocení utkání ze svého pohledu. S kapitánem Bohemians Davidem Zoubkem pak odešli do kabiny, svorně nadávaje na sudí.

„Já toho z první půle moc neviděl, rozcvičoval jsem se, ale ve druhé jsme se snažili zápas otočit. Bohužel to nevyšlo. Nebyli jsme důrazní v zakončení. Tahle ztráta mrzí, protože se tu dal uhrát nejméně bod a v přímém souboji mužstev ze spodku tabulky je každá taková ztráta nepříjemná,“ posteskl si Tomáš Fenyk, který okusil ligu před lety v dresu domácích.

S úsměvem na rtech opouštěl hřiště domácí Lukáš Pleško, který vstřelil v závěru první půle rozhodující gól zápasu. „Viděl jsem, že kluci táhnou rychlou akci po straně. Ve vápně nikdo nebyl, tak jsem si řekl, že tam vletím. Centr Tomáše Broka byl perfektní jen jsem do něj strčil hlavu. Vzhledem k mé menší postavě je to výjimka, pokud si vzpomínám, tak první gól, který jsem dal hlavou,“ liboval si příbramský záložník a dodal: „Tyhle body z přímého souboje s týmem, který je na tom podobně jako my, jsou moc důležité. Výhru jsme už strašně moc potřeboval a měla by nás nakopnout. Do Boleslavi pojedeme za týden v lepší náladě.“

Jediným smutným hráčem mezi domácími byl gólman Lukáš Krbeček. Svůj tým několikrát podržel, ale po střetu s Jablonského kopačkou musel střídat. Do schodů se sotva vlekl, na pravou nohu nemohl došlápnout. „Měl jsem míč pod kontrolou, když do mne zajel. Bojím se, že to bude přetržený křížový vaz,“ říkal smutným hlasem. „Alespoň, že máme tři body,“ pokusil se o veselejší tón.

Reklama

Související témata: