Hlavní obsah

Sparťan Hušek dostal za vyloučení podmíněný trest

PRAHA

Fotbalista pražské Sparty Luboš Hušek dostal za vyloučení v ligovém utkání proti Plzni podmíněný trest na jedno utkání, takže může nastoupit v sobotním zápase proti Příbrami, v kterém trenér Jozef Chovanec bude řešit problémy v obraně. Vedle zraněného Tomáše Řepky mu bude chybět i druhý stoper Štěpán Kučera, který v Plzni dostal čtvrtou žlutou kartu a jednou nesmí hrát.

Článek

Kvůli žlutým kartám do 11. kola nezasáhne dalších sedm fotbalistů. Českým Budějovicím budou chybět Jaroslav Hílek a David Homoláč, Bohemians Praha nepomůže Pavel Macháček, Zlín nemůže počítat s Pavlem Malcharkem stejně jako Kladno s Janem Procházkou. V útoku Liberce nenastoupí Ondřej Smetana a Viktoria Žižkov bude v obraně hledat náhradu za Xaviera Zengueho.

Druhý vyloučený hráč 10. kola Martin Vozábal ze Žižkova dostal od disciplinární komise stejně jako Hušek podmíněný trest na jedno utkání.

V druhé lize kvůli žlutým kartám nenastoupí opavský Milan Barteska, Petr Glaser z rezervy Sparty, Josef Lukaštík z Fulneku a vítkovický Silveira.

Reklama