Hlavní obsah

Bohemians čeká v přípravě Harrachov i turecká Antalya

Příprava v zimních podmínkách v Harrachově v Krkonoších, ale i soustředění v teplých krajích v turecké Antalyi čeká z zimní přestávce hráče nováčka první ligy Bohemians Praha. Fotbalisté ze Střížkova získali na podzim 19 bodů, přezimují na slušném jedenáctém místě a jsou zatím příjemným překvapením soutěže.

Článek

"Ligu jsme nerozehráli moc dobře, ale ve druhé polovině podzimu jsme se zlepšili a to nám pomohlo k současnému umístění. To je sice slibné, ale pořád vidím rezervy, je co zlepšovat," řekl trenér Luboš Urban.

Tým se doplňoval za pochodu, v průběhu podzimu přišli Dobeš, Kratochvíl, Jablonský, Jeslínek a Horáček. "Museli jsme reagovat a další odchody a příchody nás čekají. Vyhlédnuté hráče máme," pokračoval Urban, který by uvítal, kdyby na hostování mohli zůstat dále především Jablonský, Jeslínek či Vošahlík.

Po odehrání 16. kola dostali hráči týden volno, ale od 8. do 12. prosince se opět sejdou a absolvují přípravu. Její náplní ovšem nebude fotbal, ale volejbal, squash a dvakrát chce kouč Urban hrát i hokej. Teprve poté čeká hráče dovolená, ale ještě mezi Vánocemi si Urban stav svých svěřenců zkontroluje při čtyřdenním bloku 27.-30. prosince, kdy fotbalisté absolvují i testy na FTVS.

Samotná příprava na jaro odstartuje 3. ledna a hned druhý den odjede celek na kondiční soustředění do Harrachova, kde zůstane do 9. ledna. Poté se bude připravovat do 27. ledna v domácích podmínkách. Následuje soustředění v Antlayi do 7. února s plánovanými čtyřmi zápasy, celkem by Bohemians Praha měli odehrát devět přípravných utkání.

Program přípravy Bohemians Praha:
8.-12.12.příprava v Praze,
27.-30.12.blok přípravy na Střížkově,
3.1.ostrý začátek zimní přípravy,
4.-9.1.kondiční příprava v Harrachově,
13.1.Bohemians Praha - Hlavice (bude upřesněn),
21.1.Bohemians Praha - Zenit Čáslav (bude upřesněn),
24.1.Bohemians Praha - Dukla Praha (bude upřesněn),
27.1.-7.2.soustředění v Antalyi (plánované jsou čtyři zápasy),
10.2.Bohemians Praha - Artmedia Petržalka (bude upřesněn),
15.2.Ústí n. L. - Bohemains Praha (bude upřesněn).

Reklama