Hlavní obsah

Sparťana Slepičku údajně chce Dinamo Záhřeb

O fotbalistu Sparty Praha Miroslava Slepičku má údajně zájem Dinamo Záhřeb. Podle informací televize Nova nabízí chorvatský klub za sedmadvacetiletého útočníka 40 miliónů korun. Vedení letenského klubu odmítlo spekulace komentovat, ale připustilo, že zájem o několik svých hráčů evidují.

Článek

„Zájem o Slepičku skutečně je, ale nejen o něho. Vše je však pouze ve fázi jednání, žádná konkrétní nabídka nám nebyla předložena,“ řekl Sport.cz tiskový mluvčí pražské Sparty Jakub Otava a pokračoval: „Přestupní termín je do konce ledna, do té doby se může stát cokoli.“

Sparta zažila jeden z nejhorších podzimů v historii, když na vedoucí Slavii ztrácí deset bodů. U týmu nahradil trenéra Vítězslava Lavičku Jozef Chovanec. Ten řekl, že někteří hráči budou muset Spartu opustit, aby na jejich místo mohli přijít jiní. Mělo se tak stát týden po skončení podzimní části, ale zatím k žádným změnám nedošlo.

Slepička se v letošní sezóně dokázal v patnácti odehraných ligových zápasech pětkrát zapsat mezi střelce a jednou se trefil i v předkole Ligy mistrů, do které však letenský klub přes řecký Panathinaikos Atény neprošel.

Reklama

Související témata: