Hlavní obsah

Nizozemská Roda lituje, že jí slávista Krajčík uniká

PRAHA

Skvělý podzim v české lize má za sebou Matej Krajčík, slovenský obránce Slavie. V Edenu mu končí smlouva, a tak není divu, že je o něj na fotbalové burze před otevřením přestupního období zájem. Podle zpráv z Nizozemska už dokonce směřoval do klubu Roda Kerkrade, z transferu však prý zatím sešlo.

Článek

Zprávy z Nizozemska uvádějí, že slávistický obránce Matej Krajčík byl na nejlepší cestě do klubu Roda Kerkrade, aktuálně šestnáctého celku tabulky nizozemské ligy. Podle serveru AD/Sportwereld se slovenský obránce již dokonce s tímto klubem z Erendivisie dohodl na podmínkách přestupu, o několik hodin později však stejný zdroj informoval, že jednání uvázla na mrtvém bodě.

„Je to špatné. Krajčík by pro nás byl velmi vítanou posilou, ale vybral si jinou možnost,“ cituje server Martina van Geela, technického ředitele Rody. Klub tedy údajně sáhl po Markovi de Manovi z belgického Beerschotu.

Krajčík dostal nabídku k prodloužení smlouvy ve Slavii, podle posledních zpráv se o něj zajímají také Stuttgart, Legia Varšava či Wisla Krakov.

„Možná mám opravdu životní šanci na velký přestup. Na druhou stranu si ale říkám, že mi bude jedenatřicet a nacestoval jsem se už dost. Vytvořil jsem si své zázemí a rozhodně bych nebral jako prohru, kdybych ve Slavii zůstal. Jsem v ní nadmíru spokojený, tak uvidíme,“ řekl Krajčík před posledním zápasem roku na Ajaxu Amsterdam pro Sport.cz.

Třicetiletý obránce nebyl v úterý k zastižení.

Reklama

Související témata: