Hlavní obsah

Útočník Slepička přestoupil do Dinama Záhřeb

ZÁHŘEB

Fotbalový reprezentant Miroslav Slepička v sobotu definitivně přestoupil ze Sparty Praha do Dinama Záhřeb. Sedmadvacetiletý útočník podepsal v chorvatské metropoli smlouvu na dva a půl roku. O přestupu informoval sparťanský personální ředitel Jakub Otava, který Slepičku spolu s hráčským agentem Pavlem Paskou doprovázel.

Článek

O přestupu již v prosinci psal chorvatský tisk a Sparta chystaný transfer potvrdila. Dnes bylo vše uzavřeno administrativně a fotbalista se okamžitě připojil k novým spoluhráčům. Přestupovou sumu kluby neoznámily, ale odhaduje se, že se pohybuje mezi 26 až 30 milióny korun.

Fotbalista již před dvěma týdny prohlásil, že bere nové angažmá jako novou výzvu. "Ze Sparty se mi neodchází lehce. Prožil jsem zde nádherné roky, zvykl si na prostředí klubu a především na fanoušky, kterým tímto moc děkuji za podporu," uvedl útočník.

Pro dvojnásobného českého reprezentanta to bude první zahraniční zkušenost. Dosud hrál pouze v české lize: do roku 2002 za Příbram, před přestupem do Sparty v roce 2005 působil tři roky v Liberci. V nejvyšší soutěži odehrál Slepička 151 zápasů a nastřílel 31 gólů.

Reklama

Související témata: