Hlavní obsah

Do přípravy s Příbramí naskočil i její bývalý gólman Hruška

Brankáře Aleše Hrušku, který loni na jaře výrazně pomohl Příbrami k návratu do první fotbalové ligy, v pondělí na startu zimní přípravy znovu přivítal kouč Massimo Morales. Hruška se k Litavce vrací z nepříliš povedeného angažmá na Žižkově, kde ztratil místo jedničky a závěr podzimu sledoval jen z lavičky. Nyní se bude prát o místo znovu v Příbrami, která s Žižkovem ještě řeší formu Hruškova působení.

Článek

Příbramští získáním Hrušky řeší otázku obsazení brankářského postu. Martin Slavík, který při zranění Lukáše Krbečka pomáhal Středočechům v závěru první části sezóny, se po skončení hostování vrátil do Teplic. A druhý gólman Mário Michalík zřejmě zamíří do druholigové Jihlavy.

Hruška není jedinou zimní posilou Příbrami, po 16 odehraných kolech dvanáctého celku nejvyšší soutěže. V kabině se dnes představili i talentovaní Zdeněk Šmejkal a Vítězslav Brožík, kteří přicházejí na hostování z Plzně. Vedle brankáře Slavíka naopak tým opustili Petr Tomašák (konec hostování z Ostravy), Martin Knakal, který si hledá angažmá, a Milan Mišůn, novopečená posila slavného Celtiku Glasgow.

Trenér Morales bude s hráči nyní pobývat především v Příbrami, důležitým bodem přípravy bude také Tipsport liga, v níž loni Středočeši ještě jako druholigisté překvapivě triumfovali. Na přelomu ledna a února pak mužstvo vyrazí na herní soustředění na Kypr.

Reklama

Související témata: