Hlavní obsah

Krajčík Slavii opouští, v Reggině podepsal smlouvu na dva roky

Slovenský reprezentační fotbalový obránce Matej Krajčík podepsal v pondělí dvouletou smlouvu v italské Reggině a definitivně tak opouští mistrovskou Slavii, ve které působil od roku 2003. Týmu z jihu Itálie pomůže k záchraně, jelikož Reginna zaujímá po sedmnácti odehraných zápasech předposlední místo v nejvyšší italské soutěži Serii A.

Článek

Krajčík patřil k oporám sešívaných v loňské mistrovské sezóně a také v té současné byl mezi těmi hráči, na které trenér Karel Jarolím hodně spoléhal. Podle slov Krajčíkova agenta Pavla Pasky byl o hráče Slavie v poslední době velký zájem. Na pravého obránce z Edenu se ptali hlavně z anglického Queens Park Rangers, nizozemské Rody Kerkrade a právě z Regginy.

„Kluby byly na přestupu Mateje Krajčíka již nějaký čas domluveny. Slavia vyšla vstříc Reggině a počkala s oficiálním potvrzením přestupu až do pondělka. Matej se rozloučil se všemi v klubu již ve čtvrtek, kdy do Itálie odletěl,“ prozradil pro Sport.cz mluvčí Slavie Ondřej Zlámal. Debut v novém dresu by si Krajčík mohl odbýt již 11. ledna v ligovém utkání proti římskému Laziu.

Slovenský reprezentant začínal fotbalovou kariéru v Senici. Před příchodem do Slavie v roce 2003 působil ještě v českých týmech Viktovice a Frýdek Místek. V sešívaném dresu se po svém příchodu do základu dokázal těžko prosadit, a tak si zkusil také hostování na Žižkově a v Českých Budějovicích. V nejvyšší české lize odehrál zkušený zadák 102 zápasů a čtyřikrát se radoval ze vstřelené branky.

Reklama

Související témata: