Hlavní obsah

Kapitán fotbalové Slavie Brabec prodloužil smlouvu o tři a půl roku

Kapitán fotbalistů Slavie Praha Erich Brabec ve čtvrtek na kondičním soustředění ve Špindlerově Mlýně prodloužil smlouvu. Mistrovskému klubu se upsal na tři a půl roku. Klub o tom informoval na svých webových stránkách.

Článek

„Jsme velice rádi, že Erich spojil svoji fotbalovou budoucnost se Slavií, přejeme mu, aby jako kapitán dovedl tým k obhajobě titulu a úspěchům v pohárové Evropě,“ nechal se slyšet generální ředitel klubu Petr Doležal.

Brabec měl z prodloužení smlouvy do června 2012 radost a vidí ho jako důležitý krok ve své kariéře. „Nový kontrakt beru jako ocenění práce, kterou jsem v klubu odvedl. Pro mě byly zatím ve Slavii největším úspěchem Liga mistrů a zisk titulu, nejvíce bych ale vyzdvihl pohodu v týmu, která nás dovedla k mistrovskému titulu,“ řekl základní kámen sestavy Karla Jarolíma Erich Brabec.

Zkušený obránce přišel do Slavie v červenci roku 2007, když si předtím vyzkoušel řadu zahraničních angažmá. Hrával například ve Vladikavkazu, Dynamu Moskva či ve švýcarském Aarau. V sešívaném dresu odehrál 40 ligových zápasů, v nichž si připsal jednu branku. Na podzim nechyběl v sestavě sešívaných ani jednu minutu jak v lize, tak v evropských pohárech.

Reklama

Související témata: