Hlavní obsah

Mladoboleslavští Ševinský a Ganugrava si hledají nové angažmá

Kádr Mladé Boleslavi opouštějí další dva fotbalisté. Vedle reprezentanta Jana Rajnocha a zkušeného útočníka Radima Holuba už nebudou na jaře oblékat dres druhého týmu podzimní sezóny ani bek František Ševinský a mladý Gruzínec Georgi Ganugrava. Klub o tom v úterý informoval v tiskové zprávě.

Článek

Oba hráči si momentálně hledají nové angažmá. "V obou případech je v jednání několik variant, ale žádná ještě není ve finální fázi," prohlásil mladoboleslavský sportovní ředitel Zdeněk Kudela.

Ševinský ani Ganugrava se na podzim pod novým trenérem Pavlem Hapalem neprosadili. Gruzínský záložník zasáhl pouze do jediného utkání, Ševinský si za první tým zahrál třikrát. Na svém kontě má zkušený zadák celkem 102 prvoligových zápasů, v nichž vstřelil čtyři branky. Všechny zaznamenal ještě před vážným zraněním kolena, z něhož se definitivně vyléčil až loni.

Odchod dalšího mladoboleslavského hráče útočníka Iva Táborského se naopak zřejmě zkomplikoval, přestože České Budějovice o víkendu informovaly o jeho získání na půlroční hostování s opcí. Podle vedení středočeského klubu ale ještě definitivní dohoda není uzavřena. "Měl by na jaře hostovat v Českých Budějovicích, ale s představiteli klubu stále jednáme o podmínkách," uvedl Kudela.

Reklama

Související témata: