Hlavní obsah

Teplice se domluvily s Elsamnim, začnou jednat i s Kiselem

Japonský fotbalový útočník Osama Elsamni je domluvený na příchodu do Teplic. Severočeši se dohodli na podmínkách s klubem Tokio Verdy i s hráčem a jeho agent už přestup jen dokončuje. Vedle toho se Teplice znovu začaly zajímat o záložníka Sparty Karola Kisela, jemuž ztroskotal přestup do Besiktase Istanbul. ČTK to v úterý řekl ředitel teplického klubu František Hrdlička.

Článek

"S Elsamnim jsme domluvení, dohoda s jeho klubem už také existuje. Zbývá to dořešit s agentem a doladit formality, přestup už je velmi pravděpodobný," uvedl Hrdlička. Z tureckého soustředění měl pro dvacetiletou posilu jen slova chvály. "Fantasticky zapadl mezi kluky, je to neuvěřitelně pozitivní člověk," dodal.

Klub stále řeší otázku ofenzivního středního záložníka, a tak se po skončení přestupního období ve většině evropských lig rozhodl oslovit i Kisela ze Sparty, jemuž ztroskotal přestup do Turecka. "Jsme s ním opět ve styku, ale to si musí rozhodnout sám," řekl Hrdlička.

I když se o Kiselově odchodu do Teplic spekuluje už delší dobu, jednání mezi kluby ještě neproběhlo a severočeský klub v sobotu uzavřel kádr. "Ani nevíme, za jakých podmínek by ho byla ochotna Sparta pustit. Zájem o něj ale každopádně máme," dodal teplický šéf.

Reklama

Související témata: