Hlavní obsah

Slavii nejspíš posílí záložník Trapp z Plzně

Další posilou fotbalistů Slavie Praha se s největší pravděpodobností stane třiadvacetiletý defenzivní záložník Petr Trapp z Viktorie Plzeň. V mistrovském celku by měl nahradit Mickaela Tavarese, který přestoupil do bundesligového Hamburku.

Článek

Podle mínění expertů by šlo o největší transfer v rámci první ligy v zimním přestupním termínu. Informovaly o tom oficiální stránky agentury Chovanec Sport, která hráče zastupuje. Definitivně by přestup měl být uzavřen po návratu vedení Slavie z Dubaje, kde Pražané absolvují herní soustředění.

O Trappa měla zájem i Mladá Boleslav. "Víme i o zájmu ze zahraničí, ale vzhledem k věku hráče jsme preferovali nabídku z nejlepšího českého klubu, která výrazně převýšila nabídku Boleslavi," řekl právní zástupce agentury Chovanec Sport Julius Kramarič.

Přestup do Slavie je prý pro Trappa nejlepší volbou. "Hrát v nejlepším českém klubu, bojovat o titul a Ligu mistrů, to je sen každého hráče. Navíc mě láká i práce pod koučem (Karlem) Jarolímem. Je to nabídka, která se prakticky nedá odmítnout," uvedl Trapp.

Trapp je odchovancem Chmelu Blšany, do Plzně jej přivedl trenér Michal Bílek v roce 2006. V nejvyšší soutěži zatím odehrál za Viktorii 75 zápasů a vstřelil čtyři branky.

Reklama

Související témata: