Hlavní obsah

Skácel odmítl nabídku Ostravy, zůstane v Southamptonu

Fotbalista Rudolf Skácel ze Southamptonu do Baníku Ostrava nezamíří. Přestože v posledních dnech bylo vedení ostravského klubu s devětadvacetiletým levým záložníkem v intenzivním kontaktu, bývalý reprezentant dal nakonec přednost setrvání v anglickém druholigovém celku.

Článek

Skácel prožívá v Southamptonu trnité období. Za tým nastoupil naposledy těsně po Novém roce v pohárovém utkání proti Manchesteru, ale klub mu hned vzápětí dal prostor k hledání nového angažmá. Situace chtěl využít třetí tým českého prvoligového podzimu, ale přes konkrétní rozhovory si nakonec Skácel s Ostravou neplácl.

"Měl nabídku na hostování do konce sezóny a přemýšlel o ní. Po korektním jednání se ale nakonec rozhodl, že zůstane v Anglii. Nechtěl měnit prostředí na tři měsíce, které jarní sezona potrvá," řekl ČTK manažer Baníku pro vnější vztahy Igor Bruzl.

Královéhradecký odchovanec a bývalý úspěšný reprezentant do jednadvaceti let, který se před odchodem do zahraničí zviditelnil působením ve Slavii, prostřídal v posledních letech několik klubů v cizině. Před Southamptonem oblékal dres Marseille, Panathinaikosu Atény, skotského Hearts of Midlothian a vloni na jaře ho anglický klub půjčil na hostování do Herthy Berlín. Byl i v reprezentačním výběru na loňském mistrovství Evropy ve Švýcarsku a Rakousku.

Reklama