Hlavní obsah

Hanáci chtějí do Evropy

S cílem udržet kontakt se špicí a zaútočit na evropské poháry vstoupí do jara fotbalisté Sigmy Olomouc. „Jsme šestí a před námi celky, které zrovna moc neposílily. My jsme naopak během zimy přivedli opory Kobylíka a Toleskiho, takže máme povinnost bojovat o čelní pozice,“ tvrdí odvážně ředitel Sigmy Jiří Kubíček.

Článek

Kouč Hanáků Zdeněk Psotka je však opatrnější. „Můj názor je, že bychom měli být pokorní, poctivě pracovat s vizí dlouhodobého úspěchu a myslet na umístění v horní polovině tabulky,“ varuje před přehnaným optimismem Psotka. Doufá, že Toleski ze Slavie zvýší údernost ofenzívy a navrátilec z Kypru Kobylík prospěje kreativitě středové řady.

„Náš tým je velmi mladý, jejich zkušenosti budou k nezaplacení. A zvýší konkurenci! Již jsem si všiml, že po jejich příchodu hráči zbystřili. Věřím, že to vše přispěje k vyšší kvalitě,“ zdůraznil Psotka a s přípravou, kterou Sigma absolvovala doma i v Turecku, byl spokojen.

„Natrénováno máme a prověřili nás i kvalitní soupeři. Rezervy jsou však v herní praxi, když hlavně Rossi a Ordoš toho kvůli zdravotním problémům dost vynechali,“ dodal Psotka.

Reklama

Související témata: