Hlavní obsah

Jarolím oslavoval hattrick, Horváth se čertil na rozhodčí

PRAHA

Úspěšně vstoupili do bojů za obhajobou titulu fotbalisté Slavie Praha, kteří v úvodním jarním kole na svém stadiónu v Edenu porazili po dramatickém závěru Plzeň 3:2. Hattrickem se o to postaral záložník sešívaných Marek Jarolím. "Jsem zaskočený a zároveň moc rád. Je to skvělý pocit," liboval si po závěrečném hvizdu bývalý hráč Plzně.

Článek

Radost Marek Jarolím nemohl a ani nechtěl skrývat. Jeho tři branky znamenaly důležité tři body a navýšení náskoku na druhou Mladou Boleslav již na devět bodů. "Díky tomu, že Boleslav prohrála, má tato výhra ještě větší cenu," radoval se střelec svého prvního hattricku v lize. Třetí branku vstřelil z penalty po faulu na Jandu. "Určený jsem na ni nebyl, ale naštěstí jsem se k ní dostal. Sice to byl s Pavlem Fořtem trochu boj, ale jsem rád," doplnil.

Značně rozčílený opouštěl hřiště středopolař Viktorie Pavel Horváth. Nejvíce se mu nelíbala délka nastavovaného času, který rozhodčí vyměřili na čtyři minuty. "Jenom ošetřování a střídání sudího zabralo minimálně čtyři minuty. Pak do toho bylo pět nebo šest střídání. Délka nastavení měla být mnohem větší," čertil se po zápase zkušený hráč.

Ráz utkání určily dvě branky během úvodních dvaceti minut. "Ze dvou střel jsme dostali dva góly. Sami jsme si zápas prohráli," řekl Horváth a doplnil, že Plzeň prakticky celou zimní přípravu směřovala k tomuto utkání. "Takto jsme si to ale rozhodně nepředstavovali," dodal.

Zklamaný byl i Horváthův spoluhráč Milan Petržela. "Prohospodařili jsme první poločas, kdy nás Slavia přehrála. Po přestávce jsme začali hrát to, co jsme chtěli, ale na zvrat už bylo pozdě," poznamenal Petržela.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články