Hlavní obsah

Sobotní zápas fotbalové ligy Příbram - Teplice byl odložen

PRAHA

Sobotní zápas 18. kola první fotbalové ligy mezi Příbramí a Teplicemi byl kvůli nezpůsobilému terénu na stadionu Na Litavce odložen. O náhradním termínu zatím nebylo rozhodnuto. Informovaly o tom v pátek internetové stránky obou klubů.

Foto: 1. FK Příbram

Stadión Příbrami

Článek

Zápas se měl hrát v sobotu od 15 hodin, ale po páteční kontrole hřiště, kterou provedl rozhodčí Michal Paták, byl odložen. "Hřiště bylo úplně pod vodou, hrát by zítra nešlo," řekl ČTK šéf ligy Ivo Lubas. "O termínu se rozhodne v příštím týdnu," dodal. Podle informací webu FK Teplice by se měl zápas uskutečnit během reprezentační přestávky 29. března.

Lubas dnes také podnikl inspekci žižkovského stadionu, kde se má v neděli hrát zápas FK Bohemians s vedoucí Slavií. Hosté kvůli obavám o kvalitu terénu usilovali o přeložení utkání na Strahov. "Terén je v rámci možností regulérní," uvedl Lubas.

Podle šéfa ligy by se měla uskutečnit také utkání Ostravy s Žižkovem a Zlína proti Kladnu, jejichž konání počasí ohrožovalo. "Zatím mám dobré zprávy, pokud se nestane nic nečekaného, terén by měl být vyhovující," prohlásil.

Reklama

Související témata: