Hlavní obsah

Slavia zpřísnila bezpečnostní opatření před zápasem s Ostravou

Slavia Praha zpřísnila bezpečnostní opatření pro zápas 19. kola první fotbalové ligy s Baníkem Ostrava, který se bude hrát v pondělí 9. března od 17:15 v Edenu. Vedení pražského klubu se rozhodlo prodávat vstupenky výhradně na jméno.

Článek

Slavia tím reagovala na násilnosti, které provázely nedělní utkání 17. kola mezi Brnem a Ostravou. Fanoušci Baníku před zápasem napadli na brněnském stadiónu ochranku a situace si posléze vynutila policejní zásah.

Z bezpečnostních důvodů se lístky na zápas Slavie s Baníkem nebudou prodávat v den utkání, zrušen byl i prodej na internetu. Vstupenky se budou prodávat v pokladnách v Edenu, při jejich koupi bude muset divák předložit občanský průkaz.

Na každé vstupence bude uvedeno jméno, příjmení a datum narození diváka. Při vstupu na stadión musejí tyto údaje odpovídat totožnosti návštěvníka.

Jen dva lístky na osobu

V předprodeji od pondělí 2. března do neděle 8. března si bude moci jeden zákazník zakoupit maximálně dva lístky najednou, přičemž i druhá vstupenka bude vystavena na základě předloženého občanského průkazu nebo jeho kopie. U nezletilých bude vstupenka vystavena na jméno doprovázejícího dospělého.

Členové fanklubu Slavie si budou moci objednat a zaplatit vstupenky na tento zápas prostřednictvím fanklubu. Lístky do sektoru hostů budou na základě doporučení ČMFS prodávány výhradně prostřednictvím Baníku Ostrava, který zajistí jejich distribuci u svých pokladen v Ostravě.

"Rádi bychom se všem slušným fanouškům za nesnáze způsobené bezpečnostními opatřeními omluvili. Slavii k nim nutí okolnosti a události, které se staly na některých stadionech v prvním jarním kole. Věříme, že příznivci tato opatření pochopí, jejich cílem je bezproblémový a bezpečný průběh utkání," uvedl v pátek v prohlášení klubu tiskový mluvčí Ondřej Zlámal.

Na základě návštěvního řádu se nesmějí do hlediště v Edenu vnášet žádné nebezpečné předměty včetně zapalovačů. V den utkání bude na stadionu prodáváno pouze nealkoholické pivo.

Reklama

Související témata: