Hlavní obsah

Vyloučený Kincl: Peprné reakce z mé strany byly, ne ale směrem k sudímu

Kanonýr nováčka fotbalové ligy Bohemians Praha Marek Kincl svému celku v nedělním utkání 18. kola příliš nepomohl. Gól se mu do sítě Slavie vstřelit nepodařilo, v 55. minutě navíc obdržel červenou kartu a musel jít do sprch. „Reagoval jsem na peprné reakce z lavičky hostů a z tribuny. Žádný z rozhodčích tam v tu chvíli ani nebyl,“ zlobil se po utkání útočník Kincl.

Článek

Co předcházelo vašemu odchodu za postranní čáru ve druhé půli?

Od jednoho ze slávistů jsem dostal loktem, tak jsem šel za naším zdravotníkem, aby mi tu tržnou ránu ošetřil.

Za autovou čárou jste potom vyčinil rozhodčímu, že nepískal faul?

Vůbec ne. Jak jsem se blížil k lajně, z lavičky hostů a z tribuny zněly pěkně peprné reakce. Nepopírám, že jsem jim stejným způsobem odpověděl. Najednou ke mně ale přiběhl čtvrtý rozhodčí a všechno si stáhnul na sebe. Přitom tam v tu danou chvíli žádný rozhodčí nebyl.

Takže nepopíráte, že byste nic nevyřkl...

Říkám, že jsem reagoval na slávistickou lavičku a na lidi z tribuny.

Už jste někdy zažil situaci, kdy by hlavní arbitr vyloučil ošetřujícího hráče, jako to bylo ve vašem případě?

To jsem opravdu ještě nezažil.

Paradoxně týmu Bohemians vaše vyloučení pomohlo, když se zatáhl úplně na vlastní polovinu, na což slávisté recept nenašli.

Kluci bojovali opravdu hrozně moc. Musím je za to pochválit a určitě jim za jejich výkon něco přinesu.

Vy sám jste měl v utkání jednu velkou příležitost, když jste levačkou střílel ve vápně hostů vedle pravé Vaniakovy tyče.

Spíš mě mrzí centr, na který jsem nedosáhl a který spíše mohl skončit gólem. Tato situace byla hodně obtížná, protože míč rotoval a mně nezbylo nic jiného, než zavřít oči a napálit míč na bránu.

Na podzim jste doma dokázali porazit Spartu, nyní jste obrali o body Slavii. Jak si to vysvětlujete?

Prostě se nám doma daří. Je pravda, že Slavia nás tady ale přehrávala asi jako ještě žádný jiný tým. Hodně lidí kritizuje místní trávník. Já můžu ale říct, že tady se dal hrát fotbal. Před týdnem na Kladně to nemělo s fotbalem nic společného.

Reklama

Související témata: