Hlavní obsah

Čtyři chuligáni dostali zákaz vstupu na teplický stadión

TEPLICE

Potěšující zpráva v boji proti fotbalovým chuligánům a násilí na stadiónech přišla z Teplic. V úterý totiž teplický magistrát uložil čtyřem výtržníkům půlroční zákaz vstupu na tamní stadión. Klub o tom informoval v tiskové zprávě.

Článek

Čtveřice fotbalových chuligánů se v utkání desátého kola s Mladou Boleslaví, které tepličtí v polovině loňského října prohráli 2:3, snažili dostat do blízkosti fanoušků hostů, házeli dělbuchy a nechyběly ani hanlivé a rasistické pokřiky.

Policii při vyšetřování pomohly i záběry monitorovacího systému, který na teplickém stadiónu slouží již několik let. Součástí zákazu vstupu na stadión v následujícím půlroce je i zákaz pohybu blíže než 100 metrů v blízkosti fotbalového stánku.

"Pro klub a všechny slušné fanoušky je tato zpráva velmi příznivá, neboť veškeré úsilí klubu směřuje k zajištění bezpečného prostředí v hledišti stadiónu Na Stínadlech. Tímto průlomovým rozhodnutím dává klub, Policie ČR a Magistrát Města Teplic jasně najevo svůj postoj k fotbalovým výtržnostem a věříme, že i tento akt bude mít pozitivní ohlas u teplické fotbalové veřejnosti,“ nechal se v klubovém prohlášení slyšet mluvčí Teplic Petr Heidenreich.

Reklama