Hlavní obsah

Vstupenky na derby Slavia - Sparta budou na jméno

PRAHA

Vstupenky na pražské fotbalové derby Slavie se Spartou, které se odehraje v pondělí 13. dubna, se budou prodávat pouze na jméno. Z bezpečnostních důvodů slávisté zopakují tah z nedávného zápasu proti Baníku Ostrava, v němž tento systém vyzkoušeli poprvé. Předprodej vstupenek na nejočekávanější duel domácí jarní sezóny začne ve čtvrtek 19. března.

Článek

"Utkání s Baníkem proběhlo bez incidentů, a tak jsme adresný prodej vstupenek zvolili i na první derby v Edenu," uvedl ve středu mluvčí Slavie Ondřej Zlámal v tiskové zprávě.

Klub reagoval na připomínky fanoušků a částečně způsob prodeje upravil. "Fanoušci tentokrát nemusí předkládat doklady na pokladnách, ale shodu se jménem na vstupence prokážou při vstupu na stadión," prohlásil Zlámal.

Vstupenky do dvoutisícové části stadiónu pro hostující tým bude distribuovat Sparta. "Ostatní vstupenky nabídneme v přednostním prodeji majitelům permanentek, členům fanklubu a odboru přátel. Prodej na internetu z bezpečnostních důvodů nebude," doplnil mluvčí. Ceny vstupenek se pohybují od 300 do 550 korun.

Reklama