Hlavní obsah

Ostravský záložník Otepka vyléčil záda a proti Příbrami může hrát

OSTRAVA

Fotbalový záložník Rudolf Otepka se vrací do ostravské sestavy. Ofenzivní středopolař vyléčil bolavá záda a Baníku tak pomůže v sobotním ligovém utkání v Příbrami, kde před přestupem na Bazaly devět let působil.

Článek

Pětatřicetiletý tvořivý fotbalista se s bolestmi v zádech potýkal několik týdnů, ale vynechal kvůli nim jen poslední zápas s Teplicemi. "Už je to v pořádku. Bolelo mě to už před Slavií, ale tam jsem do toho chtěl jít. Pak už to ale nešlo a potřebovalo to klid," řekl ve čtvrtek novinářům Otepka.

I bez něj však Baník po čtyřech utkáních poprvé vyhrál a ukončil jarní střelecký půst. Kouč Karel Večeřa mu přesto s velkou pravděpodobností místo ve vítězné sestavě najde a Otepka se tak představí na hřišti bývalého klubu ve městě, v kterém dodnes bydlí.

"Ze stadiónu to mám domů pět minut. Těším se na to, přijde hodně známých, budu se chtít ukázat. V úterý jsem si volal s (majitelem klubu) Jardou Starkou, který měl radost, že jsem zraněný, ale hned jsem ho ujistil, že v sobotu už budu v pořádku. To už tak nadšený nebyl," řekl Otepka.

Reklama

Související témata: