Hlavní obsah

Kladno - Ml.Boleslav 0:1Mladá Boleslav na jaře poprvé vyhrála

MinutaMin. Tým Hráč Akce
65. Papadopulos 0 : 1

KLADNO

Michal Papadopulos osmým gólem v sezóně ukončil trápení Mladé Boleslavi, která na jaře poprvé vyhrála. Jeho hlavičkový pokus z 65. minuty byl první střelou hostů mířící na kladenskou branku.

Článek

Děs a hrůza, v jaké marnosti se brodí Mladá Boleslav. Tým, který měl být jedním z největších soupeřů Slavie v boji o titul v Kladně totálně zklamal. Hostující hráči nebyli schopni tří přihrávek v řadě, byli pozdě ve většině soubojů, za celý poločas se nedostali k ohrožení kladenské branky. Když už Papadopulos prostrčil míč na hranici malého vápna Peckovi, ten si střelu chystal tak dlouho, až jeho pokus zablokoval Beneš.

Kladenští díky důrazu získávali více míčů, občas se snažili o rychlý výpad po stranách, ale nepřesnosti i v jejich hře bylo příliš. Nebýt přímého kopu, který rozehrál Szabo a hlavičkou do středu branky ho zakončil Bartoš, byl by Miller v brance hostí zbytečný.

Po přestávce oba týmy dál servírovaly bídu vrchovatými hrstmi. Bylo s podivem, že se zrodily brankové příležitosti. Tu první měl v 55. min. Hajník, když zprava centroval Szabou, ale hlavou trefil jen břevno. Za deset minut poslal centr na malé vápno domácích Kalina a mezi Benešem a Bartošem se ke gólové hlavičce procpal Papadopulos - 0:1.

Kladno se pak uchýlilo k nakopávaným míčům, které s přehledem odvracel dlouhán Rolko. Hosté se díky nepřesnostem do šance už rovněž nedostali, výjimkou byla střela Poláčka z přímého kopu v 81. minutě, kterou Pavlík lapil.

SK Kladno - FK Mladá Boleslav 0:1 (0:0)
Branka: 65. Papadopulos. Rozhodčí: Paták - Gallo, Adámková. ŽK: Procházka - Kalina, Poláček, Mendy, Hrdlička. Diváci: 2270.
Kladno: Pavlík - Bartoš, Beneš, Drsek, Procházka - Bartek (71. Holub), Szabo, Strnad, Hajník (78. Zoubele) - Šilhan, Klinka. Trenér: Hřídel.
Boleslav: Miller - Kalina, Rolko, Janíček, Hrdlička - Mendy (90.+1 Dittrich), Procházka, Sylvestre (82. Opiela), Poláček - Pecka, Papadopulos. Trenér: Hapal.

Reklama

Související témata: