Hlavní obsah

Mladoboleslavský Papadopulos: Mužstvo máme dobré, ale nevěříme si

Jarní bída Hapalova týmu pokračuje. Ani ve čtvrtém domácím duelu nedokázali fotbalisté Mladé Boleslavi vyhrát, i když měli proti sobě tonoucí Viktorii Žižkov. "Přitom jsme si věřili, o to víc jsme nyní naštvaní," přiznával útočník Středočechů Michal Papadopulos, jenž sám mohl zápas rozhodnout.

Článek

Na domácím trávníku jste na jaře ani počtvrté nevyhráli. Dost mizérie...

Jsem z toho opravdu smutný. Nehráli jsme tak špatně jako posledně proti Českým Budějovicím, takže zvítězit jsme měli. Jsem z toho hodně zklamaný.

Střelecky se neprosazujete ani vy, ani spoluhráči. V čem je příčina? Schází vám sebevědomí? 

Opravdu nevím. Nemáme výsledky, nevěříme si. Proti Viktorce jsme si vytvořili tři gólové šance, ale ani jednu jsme nevyužili.

Jenže ono nejde jen o žalostnou střeleckou produktivitu. I hra v porovnání s podzimem skřípe a vázne...

Vázne kombinace, nedovedeme si přihrát. Ve středu hřiště zbytečně ztrácíme míče a pak soupeře naháníme, což nás stojí hrozně moc sil. Z toho je potom nervózní celé mužstvo.

To jste nervózní i z Viktorky, které už pomalu zvoní ligová hrana a má starosti sama se sebou?

My si věřili. Já tedy určitě a až do konce utkání jsem doufal, že se nám podaří zápas rozhodnout. Byli jsme lepší, příležitosti jsme měli, Pražany za celé utkání k ničemu nepustili. O to víc jsem naštvaný.

Co tedy udělat, aby Mladá Boleslav začala zase hrát tak, jako na podzim?

Nevím, kde je chyba. Pořád říkáme, že se musíme soustředit na další zápas, ovšem efekt se stejně nedostavuje. Mužstvo máme dobré, ale nepadá nám to tam jako třeba na podzim.

Reklama

Související témata: