Hlavní obsah

Sparťanský fotbalista Řepka se porval na turnaji svého syna

PRAHA

Kapitán Sparty Tomáš Řepka se porval v pátek na turnaji fotbalových přípravek ročník 2000 na Admiře Praha. Jeho syna Tomassa zranil v utkání s Jabloncem žáček tmavé pleti. Podle očitých svědků paní Renata Řepková chlapci vyčinila a svůj proslov prý zakončila slovy: „Ty černej smradlavej prcku.“ Jablonečtí rodiče se do ní pustili a měli ji nazvat krávou.

Článek

Na ochranu své rodiny vyrazil Tomáš Řepka... „Nadával rodičům našich kluků do vesničanů. Ti mu odpovídali, že by se měl chovat jako vzor. Pak padala ostřejší slova. S jedním z nich se dostal do konfliktu, váleli se po zemi, porazili nějaké stoly, ale nebylo to až tak strašné. Horší bylo, že kluci v kabině brečeli, že se bojí a nechtěli hrát. Liberec dokonce odjel,“ líčil situaci jablonecký trenér Jiří Svatoň.

Řepka situaci neunesl i podle dalších svědků. „Já se k tomu nebudu vyjadřovat... Komu mám co vysvětlovat, všem lidem? Proč bych to měl dělat. Já se nemám komu zodpovídat a tomuto národu už vůbec ne,“ řekl mimo jiné serveru tn.cz Řepka.

Reklama