Hlavní obsah

VIDEO: Slavia slavila na kamiónu před Edenem, Šmicer potvrdil další sezónu

PRAHA

Fotbalisté pražské Slavie si oslavy titulu před Edenem užili náramně. Posloužil jim k tomu kamión otce fotbalisty Ladislava Volešáka, na jehož návěsu sešívaní hráči křepčili spolu s realizačním týmem dlouhé desítky minut. Vladimír Šmicer navíc pro zhruba tisícovku fandů přichystal další novinu. „Chtěl bych v nové sezóně pokračovat,“ dodala ikona Slavie, jejíž slova potvrdilo i vedení klubu.

Článek

Po bezprostředních oslavách obhajoby titulu na žižkovském stadiónu se hráči a realizační tým přesunuli před domácí stánek Eden zhruba v devět hodin večer, kde už na ně čekala zhruba tisícovka fanoušků. Na přistaveném návěsu kamiónu, který patří otci slávistického záložníka Ladislava Volešáka,  tam potom společně se svými příznivci svěřenci trenéra Karla Jarolíma křepčili a užívali si ligový primát.

„Je skvělé vidět vás tady znovu po roce,“ přivítal věrné fandy úspěšný kouč Jarolím. „Jsem velice rád, že vás tady můžu vidět takhle rozradostněné,“ pokračoval. „Velký dík patří všem, co se na obhajobě titulu podíleli a samozřejmě vám, fanouškům,“ děkoval trenér Jarolím.

Šmicer chce hrát dál

A to byla půl hodinu po zisku titulu před slávistickým stánkem jen hrstka fanoušků. Ta jako první z fotbalistů Slavie viděla Tijaniho Belaida a Rolanda Šikliče, kteří přijeli jako předvoj a s nově příchozími fandy se s úsměvem fotili. Mezi prvními gratulanty nechyběl ani kameraman Miroslav Ondříček a bývalý slávistický šéf Vladimír Leška.

S potěšující zprávou pro sešívané fanoušky pak na návěsu kamiónu přišla ikona mistrovského celku Vladimír Šmicer, jenž má nyní aktuální smlouvu do léta. „V příští sezóně bych chtěl pokračovat,“ přiznal Šmicer, jehož odhodlání potvrdil i generální ředitel klubu Petr Doležal.

Vedení klubu údajně chystá ještě oslavy po posledním ligovém utkání proti Liberci. Na hrací ploše Synot Tip Arény má být pro hráče připravený podstavec ve tvaru pěticípé hvězdy.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Calgary - San Jose 5:1

Premiérový gól v NHL a navrch bitka. Český útočník zažil v zámoří velký večer
NačítámNačíst další články