Hlavní obsah

KIadenská opora Drsek odchází do Jablonce

Fotbalové Kladno přišlo o největší oporu, která ho v jarních bojích táhla za ligovou záchranou. Stoper Pavel Drsek se stane novou posilou Jablonce, pátého celku uplynulého ročníku Gambrinus ligy.

Článek

„Před podpisem je smlouva na dva roky s roční opcí. Sledovali jsme ho v jarních zápasech Kladna, kdy byl jeho nejlepším hráčem. Počítáme s tím, že vyztuží náš střed obrany,“ řekl pro Sport.cz k Drskově příchodu sportovní ředitel jabloneckého klubu Petr Flodrman.

Z hostování v pražské Spartě se vrací i další střední obránce Tomáš Huber. „Sparta o jeho dalším setrvání na Letné zatím nejednala a Huber se zapojí do přípravy v Jablonci,“ sdělil Flodrman.

Jablonecký dres už odložil levý obránce Josef Hamouz, který jde do rakouského Mattersburgu. „Nabídli jsme mu prodloužení smlouvy, což neakceptoval,“ uvedl sportovní ředitel. V klubu končí i stopeři Jiří Homola, jenž si hledá angažmá, a Štěpán Kučera, který se má vrátit do belgického FC Bruggy. Útočník Pavel Černý jde po hostování zpátky do Hradce Králové.

„Zájem z české ligy i z ciziny je o záložníka Adama Hlouška,“ dodal Flodrman.

Reklama

Související témata: