Hlavní obsah

Kulič se po návratu dvakrát trefil za Mladou Boleslav

Dvěma trefami oslavil svůj návrat do mladoboleslavského dresu fotbalista Marek Kulič. Dvaatřicetiletý útočník, který se po dvouletém působení ve Spartě znovu předvedl v dresu středočeského klubu, pomohl svému mužstvu k vítězství 4:0 v přípravném utkání proti akademické reprezentaci České republiky, které se v úterý hrálo v Nymburce. Další dvě branky vstřelil Lukáš Opiela.

Foto: PRÁVO/Václav Jirsa

Kapitán Mladé Boleslavi Marek Kulič se protahuje během tréninku.

Článek

Stejně jako Kulič se po návratu z Chotěbuzi dobře uvedl i záložník Jan Rajnoch, jenž svého kolegu vyzval k první trefě už v desáté minutě. Další tři branky vítězů padly také před pauzou.

I v druhém poločase měli Středočeši řadu šancí, ale zakončit je už nedokázali. Nepomohl tomu ani příchod mladíka Jana Chramosty, který od odcházejícího Kuliče převzal nejen místo v útoku, ale také premiérově kapitánskou pásku.

Přípravný fotbalový zápas v Nymburce:
Mladá Boleslav - akademická reprezentace ČR 4:0 (4:0)
Branky: 10. a 34. Kulič, 37. a 44. Opiela.
Sestava Mladé Boleslavi: Miller (46. Šeda) - Prempeh, Rajnoch (61. Procházka), Rolko (66. Řezníček), Dalovič - Kysela (61. Kalina), Opiela (46. Kúdela), Louhoungou, Fabián (46. Poláček) - Kulič (61. Chramosta), Lemessa.

Reklama

Související témata: