Hlavní obsah

Pokud fotbalista Čelůstka skončí ve Slavii, bude spokojený

ŠPINDLERŮV MLÝN

Ačkoliv jeho příchod do Slavie Praha ještě není administrativně úplně dotažený, dvacetiletý obránce Ondřej Čelůstka se už připravuje s týmem českého fotbalového mistra na soustředění ve Špindlerově Mlýně. Zbývá prý už jen doladit detaily kontraktu talentovaného obránce, který dosud působil ve Zlíně. Čelůstka na to ale nemyslí a jednání nechává na manažerovi. "Pokud skončím ve Slavii, budu spokojený," řekl Čelůstka novinářům na Švýcarské boudě.

Článek

"Vím, že kluby se dohodly, jinak nevím nic. Může se stát cokoli, uvidíme jak to dopadne," uvedl fotbalista, který měl na dosah i přestup do bundesligového Hannoveru. "Docela se mi to líbilo, vše jsem si tam prohlídl. Mluvil jsem s trenérem, se sportovním ředitelem, provedli mě zázemím. Bylo to blízko, ale už na to nemyslím," dodal Čelůstka.

Zapadnout do slávistického kolektivu by mu evidentně potíže nedělalo. "Pocity mám zatím příjemné. Seznámil jsem se s klukama, všechno je v pohodě," pochvaloval si atmosféru v kádru, z něhož zná jen jiného bývalého zlínského hráče Davida Hubáčka a dalšího novice v červenobílých barvách Adama Hlouška. "S tím se znám z reprezentační jednadvacítky a bydlíme tady spolu na pokoji," dodal Čelůstka.

Obávaných tvrdých tréninkových dávek kouče Karla Jarolím se prý nebál. "Dělám všechno pro to, abych to odmakal. Nevadí mi trénink, jsem zvyklý pracovat na sto procent. Vím, že přípravné období většinou hráčům příjemné není, ale také vím, že z něj budu těžit celou sezonu," pronesl Čelůstka uvědoměle. Ve srovnání s jeho dosavadním působištěm jsou prý požadavky ve Slavii větší i fyzická příprava je náročnější. "Zatím nám to tu sice celé propršelo, ale to nevnímám. Stejně bychom pracovali, i kdyby bylo hezky," dodal.

Reklama

Související témata: