Hlavní obsah

V kladenské obraně by měl Drska nahradit Slovák Mráz

KLADNO

Slovenský fotbalista Peter Mráz by se mohl stát v obraně Kladna náhradou za stopera Pavla Drska, který odešel do Jablonce. Čtyřiadvacetiletý hráč přestupuje do středočeského klubu z druholigového Zenitu Čáslav. S Kladnem podepsal smlouvu na dva roky s následnou roční opcí.

Článek

"Zbývá už jen doladit přestup s Čáslaví, dohodnout se na odstupném," uvedl v úterý ředitel SK Kladno Eduard Novák. Pokud by se kluby nedohodly, přestupovou částku by určila smírčí komise ČMFS.

Mráz hrál v Čáslavi od roku 2005. Postoupil s ní z ČFL do druhé ligy a v minulém ročníku se podílel i na druhém místě, díky kterému Zenit vybojoval postup do nejvyšší soutěže. Prvoligová práva však poté Čáslav prodala FC Slovácku, přesto by měl Mráz první ligu okusit.

"V Čáslavi jsem prožil parádní roky, postoupil jsem s ní ze třetí ligy a teď vlastně i ze druhé, i když první hrát nakonec nebude. Ale loňská sezona, to byla pohádka. Přesto jsem nad kladenskou nabídkou neváhal, je to pro mě velká výzva hrát ligu," řekl pro internetové stránky Kladna Mráz.

Reklama

Související témata: