Hlavní obsah

Příbram zkouší několik fotbalistů, mezi nimi i mladého Afričana

PŘÍBRAM

Několik nových tváří zkouší v rámci letní přípravy trenér příbramských fotbalistů Karol Marko. U Litavky jsou v těchto dnech na testech brankář David Šimon, stoper Martin Suchý a také devatenáctiletý defenzivní záložník z afrického Toga.

Článek

Šimon, který v uplynulé sezoně odchytal dva ligové zápasy za Bohemians Praha, by mohl nahradit Aleše Hrušku. Ten zamířil zpět na Žižkov. Naopak na hostování dál v Příbrami zůstává Lukáš Krbeček.

Z druholigového Ústí nad Labem se vrací středopolař Tomáš Pilík. Záložní řadu by mohl posílit také defenzivněji laděný devatenáctiletý Tožan, který se k mužstvu připojil v těchto dnech.

Defenzivu středočeského týmu by mohl vyztužit stoper Suchý, jenž má ligové zkušenosti z Mostu a naposledy působil v Nizozemsku. "Odehrál přípravné utkání proti Českým Budějovicím a odjel si vyřídit nezbytné formality do Nizozemska. Stejně jako všechny ostatní nové hráče ho zatím zkoušíme, podepsané nic není. O jejich případném angažování se rozhodne během čtrnácti dnů," řekl v úterý ČTK příbramský sekretář Petr Soucha.

Definitivně uzavřený tak ještě není ani příchod brazilského záložníka Rodriguese z Plzně. Naopak jisté je, že v Příbrami už nebudou působit francouzský zadák Nordine Assami, Turek Biyik Oguzhan ani Brazilec Danilo.

Reklama