Hlavní obsah

Mistrovská Slavia v přípravě hladce zdolala Kladno 4:0

PRAHA

Fotbalisté Slavie Praha zdolali v dnešním přípravném zápasu na tréninkovém hřišti v Edenu Kladno hladce 4:0. Mistrovský celek rozhodl o výhře už v prvním poločase, kdy dal tři góly.

Článek

Slavia byla od první minuty iniciativnějším týmem, soupeře přehrávala ve středu hřiště a poměrně často se dostávala i k zakončení. Jarolím ale mířil nad a dvě Grajciarovy dalekonosné střely šly vedle. Až v 27. minutě vybojoval míč Trapp a přesnou střelou k levé tyči otevřel skóre.

O dvě minuty později po Vlčkově centru usměrnil míč podruhé do kladenské sítě Tafat. Do přestávky ještě zvýšil Jaroslav Černý, který proměnil penaltu za faul na Jandu.

Trenér Karel Jarolím po přestávce poslal na trávník zcela obměněnou sestavu včetně korejského hráče Kang So-ila, který je ve Slavii na testech z celku Inčchon United. Právě on v 64. minutě rozehrál akci, na jejímž konci byl Šenkeříkův volej, který stanovil konečný výsledek.

Slavia Praha - SK Kladno 4:0 (3:0)
Branky: 27. Trapp, 29. Tafat, 37. J. Černý, 64. Šenkeřík.
Slavia - I. poločas: Vaniak - Grajciar, Kanu, Hubáček, Nešpor - Janda, Jarolím, Trapp, J. Černý - Vlček, Tafat.
Slavia - II. poločas: Vilar - Dens, Hošek, Suchý, Hubáček - Ivana, Volešák, Kanu, Hloušek - Kang So-il (84. Tafat), Šenkeřík.
Kladno: Tesař - Strnad, Hajník, Beneš, Szabo - Mráz, Mašanský (32. Zachariáš), Broschinský, Moravec - Zoubele, Tatanašvili (62. Mašanský).

Reklama

Související témata: