Hlavní obsah

Fotbalisty Ostravy posílil útočník Bohemians 1905 Strnad

OSTRAVA

Fotbalisty Baníku Ostrava posílil týden před startem nejvyšší domácí soutěže útočník Miloslav Strnad. Moravané jej získali na přestup z týmu ligového nováčka Bohemians 1905. Strnad v novém působišti podepsal smlouvu na dva roky.

Článek

"Potřebovali jsme klasického hrotového hráče, který je silný v soubojích. Trenér Koubek má s tímto útočníkem velice dobré zkušenosti," uvedl na ostravském webu generální manažer klubu Verner Lička. Ostravský kouč Miroslav Koubek trénoval Strnada při svém loňském působení v Zenitu Čáslav, kde dal tento útočník za podzim devět branek. "Je to jeden z typů, který se hodí do herního stylu Baníku pro další sezonu. Zapadá do naší koncepce a věřím, že vnese do týmu očekávanou bojovnost a agresivitu," dodal Lička.

Přestup sedmadvacetiletého útočníka se zrodil velice rychle. Ve čtvrtek Strnad přijel do Ostravy, dnes absolvoval lékařskou prohlídku a v sobotu se připojí k týmu v přípravě na utkání s Vítkovicemi.

Strnad působil od roku 2005 v Bohemians 1905, ale hostoval i v Chebu a zmíněné Čáslavi. V české první lize zatím neodehrál ještě ani jeden zápas.

Reklama

Související témata: