Hlavní obsah

Desátou posilou Slavie je srbský záložník Vasiljevič

PRAHA

Srbský záložník Dušan Vasiljevič se stal desátou letní posilou fotbalistů Slavie. Do Edenu přišel zadarmo jako volný hráč po působení v německé Chotěbuzi a s vedením českého mistra podepsal tříletou smlouvu.

Foto: Lukáš Táborský, Právo

Fotbalisté Slavie se radují

Článek

Sedmadvacetiletý rodák z Bělehradu už absolvoval se Slavií velkou část letní přípravy včetně soustředění v Seefeldu. Podle klubového mluvčího Ondřeje Zlámala byl přestup včetně všech formalit uzavřen 24 hodin před středečním utkáním červenobílých v Tiraspolu, takže mohl být Vasiljevič ještě dopsán na soupisku pro Ligu mistrů místo Milana Ivany, jenž odešel do Slovanu Bratislava.

"Dušan má zkušenosti z bundesligy a věříme, že bude přínosem pro tým z hlediska ofenzivní činnosti naší zálohy. V přípravě prokázal v tomto směru velký potenciál," uvedl generální ředitel Slavie Petr Doležal na klubovém webu.

Vasiljevič hrál i maďarskou ligu a za Chotěbuz absolvoval od roku 2007 v bundeslize 24 zápasů. "Měl jsme nabídky z Jižní Koreje, Ruska i Maďarska, ale když jsem se dozvěděl o zájmu Slavie, tak jsem vůbec neváhal. Je to klub s výbornou organizací práce, dobrým trenérem a hráči. Rád bych jí pomohl postoupit do Ligy mistrů a získat třetí titul za sebou," uvedl Vasiljevič.

Reklama

Související témata: